Kayıt OlŞifremi hatırlat
Giriş Yap

Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

BiletAntalya.com olarak güvenliğinize önem veriyoruz ve bu kapsamda başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bilgilendirme: 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş olup, 7 Nisan 2016 tarihinde yayınlanıp, yürürlüğe girmiştir. Kanun; Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir. Bu nedenle, bu belge de, Bilet Antalya adına, Kanun madde 10'dan doğan aydınlatma yükümlülüğünüzü yerine getirmek üzere açıklanmakta ve "Kişisel Verilerin Korunması ve Kişisel Veri Paylaşım izni"; Kullanıcıların/ziyaretçilerin bilgi ve incelemesine sunulmaktadır. Bu metin, özet bilgiler içermektedir.

En başta siz ziyaretçilerimizin BiletAntalya’dan talep ettiği tur/etkinlik biletlerini satıp, pazarlamak, müşterilerimize verdiğimiz hizmetleri sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek için bizimle paylaştığınız kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileri, ‘6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ ve ilgili mevzuata uygun olarak alıp, işleyeceğiz. Ayrıca, mevzuat kapsamında acente sıfatıyla sunabileceklerimiz de dahil olmak üzere her türlü ürün ve hizmetlerde kullanılmak; işlem sahibinin bilgilerini tespit ve de Bilet Antalya’dan temin edilen hizmeti sunabilmemiz için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek; elektronik veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek, talep edilen ürün / hizmetleri sunabilmek ve talep ettiğiniz hizmetin ve de sözleşmenin gereğini yerine getirmek, içeriğindeki sebepler de kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenme amaç ve sebeplerini oluşturmaktadır. Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde sayfamızda çerezler ( cookie) kullanılmaktadır. Kullanılan bu işlevsel ve analitik çerezler; tercihlerinizi artırmak, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi, ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içerir. Tercih alanlarınız ve seçimleriniz doğrultusunda hedeflediğiniz ürün/içeriğe benzer nitelikli olanların sunulması ve daha gelişmiş kullanım sunarak, kişiselleştirilmiş deneyiminizi artırmaya yarar. Çerezlerin arka planda tutulma süresi saatliktir. İzniniz olmadıkça çerezler asla kişisel bilgi toplamaz. Çerez kullanım izni tarayıcı ayarlarından değiştirilebilir. Biletantalya.com sitesiyle paylaştığınız kişisel bilgilerin, yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için bir çok araç kullanmaktayız. ( kriptolamalar, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) Kredi kartı bilgileriniz kesinlikle kaydedilmez, saklanmaz. Sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde ileterek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir. 2048 Bit şifreli SSL korumalı 3D ödeme sayfası ile bilgilerinizi korur ve üst düzey güvenlikle alışveriş yapmanızı sağlar.

Kişisel ve/veya Özel Nitelikli Kişisel Verilere Dair Açık Onay: İnternet sitemizden tur veya etkinlik bileti satın alan Bilet Antalya müşterileri, internet sitemizin kullanıcıları ve/veya diğer kişisel veri paylaşan kişiler, Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikası hükümlerini kabul etmiş sayıldığından, kişisel /veya özel nitelikli kişisel verilerinin alınmasına, işlenmesine ve aktarılmasına yasal düzenlenmenin öngördüğü kapsamda izin vermiş olurlar.

}